GranFood gaat in zee met CHEP

CHEPPalletsGranFood gaat voor drie jaar in zee met CHEP, gespecialiseerd in pallet- en containerpoolingservices. Dat meldt Value Chain. GranFood, onderdeel van de Agrolimen Group, is een leverancier van internationale A-merk levensmiddelen zoals Imperial, V8, D&L, Ocean Spray en Grand’Italia.

De nieuwe driejarige overeenkomst houdt in dat CHEP pallets zal leveren voor GranFoods binnenlandse en internationale stromen in heel Europa, waaronder Nederland, Frankrijk, Italië en Spanje. GranFood en CHEP waren ook al partners in het verleden, maar GranFood heeft de afgelopen jaren met andere pallet pooling leveranciers samengewerkt.

CHEP werd opgericht in 1954 en is wereldwijd marktleider met meer dan 300 miljoen pallets, kratten en containers. Het bedrijf helpt zijn klanten hun producten op de meest kostenefficiënte manier te verplaatsen, te beschermen en op te slaan. Het heeft vestigingen in 49 landen.

Het hoofdkantoor van CHEP Benelux is gevestigd in Mechelen. CHEP Benelux omvat negen vestigingen en stelt ongeveer 250 mensen te werk.