Het internationaal gerenommeerde Google Elevator Programma heeft Kingsberry uit Lier geselecteerd als veelbelovend online marketingbureau. Volgens Google heeft Kingsberry een enorm groeipotentieel vanwege zijn snelle groei en kwaliteitsvolle prestaties.

Tijdens het opleidingsprogramma worden de geselecteerde bedrijven gestimuleerd om ambitieuze doelen te stellen. Zoekgigant Google begeleidt hen daarbij. Het doel van dit programma is een snelle groei bij de online marketingbureaus aan te moedigen.

De deelnemende bedrijven worden individueel en in groep begeleid door topcoach Robert Craven, een internationale keynote speaker uit het VK en auteur van verscheidene online marketing bestsellers. Hij is door Google aangesteld als business growth consultant voor de 18 geselecteerde Belgische Google Partners en heeft dit traject al in verschillende Europese landen begeleid. Dit resulteerde telkens in een forse groei van de internet marketingbureaus.

Sam Dierckx, zaakvoerder van Kingsberry: “We staan aan het begin van het 5 maanden durende traject. Tijdens de groepstraining en vooral in de individuele training- en coachingsessies voel je meteen waar de toegevoegde waarde van het programma ligt. België heeft nog een enorm groeipotentieel qua digitalisering en zeker ook in online marketing. Het Google Elevator programma begeleidt onze bedrijfsprocessen met een zeer open blik over het ganse digitale marketingveld zodat we kwalitatief verder kunnen groeien. Uiteindelijk profiteren alle betrokken partijen, zowel wij als agency als onze klanten, van een nog verder doorgedreven optimalisatie van onze werking.”

Kingsberry heeft zich gepositioneerd als online marketing one stop shop. Dit houdt onder meer in: Google adwords, Youtube reclame, adverteren op sociale media, e-mail marketing en copywriting voor blogs en e-mail. Het bureau heeft een heel gevarieerd klantenbestand, met o.a. Aveve Retail, Xeikon, Test-Aankoop, Smartphoto en Esko, maar vooral ook kmo’s zoals Microtron, Maxevent, LifeComfort.be, Syntra AB en Syntra Brussel .

Het bedrijf heeft zes vaste medewerkers in dienst en werkt met enkele freelancers. Vorig jaar kende Kingsberry een verdubbeling van zijn activiteiten. In 2017 heeft Kingsberry de ambitie om voor het derde jaar op rij zijn omzet te verdubbelen. Momenteel zijn er twee vacatures voor een online marketing accountmanager en een online market projectmanager.