MECHELEN – Het Mechelse schoonheidssalon Good2B heeft de titel van Hélène V. Skin Coach of the Year veroverd. Het salon haalde het voor de 15 andere genomineerden die waren geselecteerd uit meer dan 500 salons in België en Nederland.

De prijs die het salon veroverde, wordt uitgereikt door het merk Hélène V, een grote naam in de wereld van de schoonheidsverzorging.

Winnares is Anja Vervloessem, die zeven jaar geleden een carrièreswitch maakte van HR-payroll-coördinator naar uitbaatster van een schoonheidssalon op de Wollenmarkt in Mechelen. Ze ontdekte dat veel mensen bezig zijn met schoonheid, maar toch geen idee hebben hoe ze hun huid op de juiste manier moeten verzorgen. “Veel mensen vergeten dat de huid het grootste levende orgaan van het lichaam is”, aldus Anja. “Ze verdient dus aandacht en je moet ze – net als alle andere organen – op de juiste manier voeden en verzorgen.”

Anja focuste zich steeds meer op huidverbetering en sloot zich aan bij het wetenschappelijk onderbouwde programma van Hélène V. Dat is gebaseerd op jarenlang onderzoek en benadert huidverbetering zowel van binnenuit (via vitaminesupplementen) als van buitenuit (via uitgebreid geteste verzorgingsproducten en minerale make-up), om resultaten op lange termijn te behalen.

Passie

De uitbaatster van Good2B is een vrouw met passie voor haar beroep. “Ik had nooit durven dromen dat m’n Good2B Skin Care Center zo’n succes zou worden. Ik geloof oprecht dat een zaak maar blijft draaien, als je vertrekt vanuit kwaliteit en passie. Daarom ben ik zo blij met deze titel. Ik krijg heel veel appreciatie van m’n klanten. Dat is misschien net omdat ze voelen dat ik niet zomaar wat verkoop, maar topkwaliteit en inspiratie wil bieden en alleen maar iets doe als ik er zelf voor 100% achter sta. Die meerwaarde kan volgens mij geen enkel online platform bieden.”

“Me blijven verbeteren, en mijn vakkennis up to date houden, zie ik als een permanente uitdaging. En als Mechelse handelaar en ondernemer draag ik graag mijn steentje bij om van Mechelen een aangename winkelstad te maken en samen het verschil te maken.”