GMAN Mechelen bezorgt spelers Malinwa nieuwe wagens

Foto An Rogier.

Foto An Rogier.

De spelers van de A-kern van KV Mechelen kregen in het AFAS-stadion de sleutels van hun nieuwe Opel Astra, de Auto van het jaar 2016.

Sinds 2014 zorgt Opel in samenwerking met Opel-dealer GMAN Mechelen en leasingmaatschappij J&T Autolease voor de spelerswagens. Begin dit jaar is de samenwerking voor twee seizoenen verlengd.

De 20 nieuwe Opel Astra’s 1.6 CDTI (110 pk) voor de spelers van Malinwa zijn allemaal uitgevoerd in de rode tint Absolute Red. De trainers mogen voortaan rondrijden met Opel Insignia’s.

Voorzitter Johan Timmermans en sportief directeur Rik Vande Velde stelden tevens de nieuwkomers van de club voor en lichtten het sportieve beleid van Malinwa toe. “We beseffen dat er veel spelers de club hebben verlaten. We geloven er sterk in dat de nieuwe jongens de vrijgekomen plaatsen op een kwalitatieve manier zullen invullen. Het was onze bedoeling om kwantiteit te vervangen door kwaliteit”, aldus voorzitter Johan Timmermans.

Rik Vande Velde: “De verbouwing van het stadion is momenteel topprioriteit. Stelselmatig kunnen we dan verder de sportieve werking van de club uitbouwen. Mijn ambitie is om met KV Mechelen play-off 1 te kunnen spelen, maar in welk seizoen dit zal zijn, is moeilijk in te schatten. Zolang de verbouwingen aan het stadion bezig zijn, is het belangrijk om een stabiel seizoen te kunnen draaien. Nadien kunnen we de lat hoger leggen.”