Glow: na webshop nu ook winkel

glowLier heeft er een exclusieve modewinkel bij. In de Berlarij 9 opende zopas Glow, een initiatief van Kathleen Cluydts en Samuel Devis.

“Glow begon een jaar geleden als een online multibrand boutique”, zegt Kathleen Cluydts, “vanuit het idee om vrouwen die van mode houden maar druk in de weer zijn voor hun werk, familie, vrienden en hun passies, een plaats te bieden om even aan zichzelf te denken.”

Maar al snel na het opstarten van de webshop kwam Kathleen er achter dat ze het persoonlijk contact met klanten miste. “In 2014 opende ik drie keer een pop-up store, en ik hield dan meteen een marktonderzoek. Uit dat marktonderzoek is gebleken dat er in Lier echt nood was aan een nieuw en jong concept. Ik vind het heel belangrijk om mensen in een huiselijke en warme omgeving te kunnen ontvangen. Glow heeft een ongedwongen sfeer en biedt een mooie en zorgvuldig uitgekozen selectie kleding en accessoires.”

Een extraatje is de mogelijkheid om op maandag en dinsdag op afspraak te komen winkelen. “Je kunt dan de winkel voor jezelf hebben of komen met een aantal vriendinnen. Gezelligheid troef!”, aldus Kathleen Cluydts.

Bij Glow vind je zowel kleding als accessoires en juwelen. De winkel is open van woensdag tot en met zaterdag van 10 tot 18 uur. Maandag en dinsdag enkel open na afspraak.