Gingerwald en Strider.be poppen up

gingerwaldJCI Lier heeft de eerste twee ondernemingen bekend gemaakt die deelnemen aan de pop-up week die van 6 tot 15 mei plaatsheeft in de Lierse Antwerpsestraat en omgeving. Gingerwald uit Lier en Strider.be uit Koningshooikt bijten de spits af.

Gingerwald neemt zijn intrek in de Antwerpsestraat 42. Dit jonge bedrijf ijvert voor meer gezondheid op de werkvloer. Het levert aan bedrijven juice-shots die worden gepresenteerd in interactieve juice-corners. In die corners kunnen werknemers op de ingebouwde iPad informatie opvragen over de ingrediënten van de shots en over de positieve effecten op de gezondheid.

De juice shots van Gingerwald – dat inderdaad vaak gember verwerkt in de drankjes – zijn pure rauwe koudgeperste sappen van groenten, fruit en kruiden. Het zijn geen smoothies, de sappen werden niet gepasteuriseerd en er werden evenmin additieven aan toegevoegd. Gingerwald koos voor shots van slechts 100 ml, zodat ook non-believers sneller worden overtuigd om er eens eentje te proeven.

Strider.be, tijdens de pop-upweek ook te vinden in de Antwerpsestraat 42, verkoopt loopfietsen voor kinderen, tieners en volwassenen.Strider loopfietsen zijn volgens het bedrijf bij uitstek geschikt voor gebruik in scholen, sportcentra en revalidatiecentra. Bij aankoop vanaf 16 stuks doneert Strider.be een Strider loopfiets aan vzw ons steentje voor gebruik in ziekenhuizen.