GingerLove schakelt Mechelse ShopWeDo in

webshop GingerLoveHet internationale succes van GingerLove doet de bezielers Alain en Alida Indria besluiten om hun logistiek uit te besteden. Hun keuze viel op het Mechelse ShopWeDo. “Ik voelde meteen dat we op dezelfde golflengte zaten”, aldus Alain Indria van GingerLove. “ShopWeDo is een Belgische lokale KMO dat werkt met gerecycleerde verpakkingen en opvulmateriaal, dit leek me de ultieme partner voor GingerLove.”

GingerLove is een krachtige blend van pure gember, citrusvruchten en kruiden waarvan het originele recept fairtrade is. Het is inmiddels in heel Europa en in tal van hippe bars te vinden, maar nu kan je ook zorgeloos bestellen via hun uitgebreide webshop. “ShopWeDo zorgde er ook voor dat we aanwezig zijn op bol.com, wat voor ons een zeer interessante afzetmarkt is. Daarnaast vind ik het welzijn van mijn klanten erg belangrijk, de late cute-off van ShopWeDo was de extra dat mij helemaal had overtuigd om deze samenwerking aan te gaan”, aldus Alain Indria. “Wie voor 22 uur bestelt, kan zo de volgende dag al genieten van GingerLove.”

Naast verkoop via de webshop en BOL.com koppelde ShopWeDo hun fulfilment ook aan het Odoo ERP systeem van GingerLove. Hierdoor kunnen zij alles centraal beheren via één softwaresysteem. “We geloven heel erg in dit product en zijn dan ook erg enthousiast om samen met hen na te denken over het logistieke luik achter GingerLove”, aldus Kenny Van Paesschen, CEO van ShopWeDo.