Geen Mechelse bedrijven in Deloitte Fast 50

deloittefast50Financieel en zakelijk adviesbureau Deloitte heeft de 50 genomineerden bekend gemaakt voor de Deloitte Technology Fast 50. Het gaat om de technologiebedrijven die over de afgelopen vijf jaar de beste procentuele omzetgroei realiseerden. Op de lijst met genomineerden van de Deloitte Fast 50 staat geen enkel bedrijf uit de regio Mechelen-Lier. Ook bij de genomineerden voor de Rising Star (technologiebedrijven jonger dan 5 jaar) is geen enkel bedrijf uit de Mechelse regio. Op beide lijsten met genomineerden staat wel telkens één bedrijf uit het noorden van Vlaams-Brabant, een regio die nauw aansluit bij Mechelen.

Medio uit Boortmeerbeek, moederbedrijf van Proxis.com, staat op de lijst van genomineerden voor de Technology Fast 50. Medio bvba bestaat uit twee hoofdtakken: MedioEurope dat levert aan bibliotheken in Vlaanderen, Nederland en Frankrijk, en Proxis.com dat themashops aanbiedt op internet. Kantoren en magazijnen van Medio, dat wordt geleid door Jo Vansteenvoort, zijn gevestigd in Boortmeerbeek.

Nallian, opgericht door Jean Verheyen in 2012 en gevestigd in Keerbergen, is genomineerd voor de Rising Star. Deze prijs voor jonge technologiebedrijven wordt toegekend op basis van omzetpotentie. Nallian bouwt supply chain communities in de cloud.

De Deloitte Technology Fast 50 award – voor het eerst is er een uitsluitend Belgische competitie, tot nu toe werd de prijs toegekend voor de Benelux – en de Rising Star worden uitgereikt op 22 oktober in het ING-hoofdkantoor in Brussel.