GD&AHet Mechels advocatenkantoor GD&A Advocaten, dat ook een vestiging heeft in Oevel, opent een derde kantoor. Het advocatenbureau dat gespecialiseerd is in administratief, fiscaal en ondernemingsrecht koopt daarvoor een historisch pand op het Stationsplein in Lokeren.

De aankoop van de bijkomende vestiging in Oost-Vlaanderen is voor GD&A Advocaten en zijn 38 gespecialiseerde advocaten een noodzaak om verder te kunnen groeien. Het pand is Huis Thuysbaert, waar voorheen het Stedelijk Museum van Lokeren was ondergebracht. Het was eigendom van de provincie Oost-Vlaanderen.

De keuze voor een kantoor in Oost-Vlaanderen is weloverwogen. Na de eerdere opening van het hoofdkantoor in Mechelen (op de as Antwerpen – Brussel) en een bijkantoor in Oevel (voor de Kempen en Limburg) wordt nu de as ingevuld tussen Antwerpen enerzijds en Oost- en West-Vlaanderen anderzijds.

“Daarmee is de driehoek Gent – Antwerpen – Brussel rond en kan GD&A zijn externe missie verder realiseren. Deze missie bestaat er onder meer in dé juridische dienstverlener voor lokale besturen te willen zijn. Er is alvast een link tussen deze missie en de voormalige eigenaar en gebruiker van het gebouw. Tegelijk toont GD&A dat bedrijven nog steeds geloven in de toekomst en op maatschappelijk verantwoorde en duurzame wijze willen ondernemen. Na verfraaiingswerken met respect voor de eigenheid van dit historisch pand, zal GD&A advocaten Lokeren in de loop van 2016 zijn deuren openen.”