Garage Swinnen zal op 11 mei het decor vormen van de nieuwe Open Coffee Lier, dat maandelijks op de tweede donderdag van de maand plaatsvindt. Sinds vorig jaar worden die netwerkmomenten telkens in een ander Liers bedrijf georganiseerd. “Bedrijven die zich geroepen voelen, mogen mij altijd ook zelf contacteren”, vertelt host van Open Coffee Lier Dave Cools.

August Swinnen richtte op 18 december 1956 Garage Swinnen op. Zijn zonen Walter en Alfons hebben de zaak later voortgezet. Op 6 februari 2004 nam Luc Andries het roer over. De officiële marktvertegenwoordiger van Mercedes-Benz werkt zeer klantgericht. Na de verkoop van nieuwe Mercedes-Benz personenwagens, Nearly New Cars en jonge tweedehandswagens, is er ook oog voor de na-verkoopzorg. Vandaag beschikt Garage Swinnen over een toonzaal van 2.000 vierkante meter.

De Open Coffees staan bekend voor hun lage drempel en gemoedelijke sfeer. Aanwezigen krijgen er de kans om hun bedrijf voor te stellen. “Je vindt er doorwinterde netwerkers, nieuwkomers, ondernemers, zaakvoerders en managers. Iedereen is welkom”, aldus Dave Cools. Open Coffee Lier bij Mercedes-Benz Garage Swinnen vindt op donderdag 11 mei in de Mallekotstraat 62A van 8 tot 10 uur ’s morgens plaats. De inschrijving is gratis, maar verplicht.