Functiewissel bij Telenet

vincentTelenet heeft Patrick Vincent die tot nu toe chief customer officer (cco) was, aangesteld als verantwoordelijke om het transformatieprogramma voor de samensmelting van BASE Company met Telenet in goede banen te leiden.

De taken van Patrick Vincent zijn overgenomen door Benedikte Paulissen, die als plaatsvervangend cco toetreedt tot het directiecomité van Telenet. Paulissen was voorheen vice-president residential sales & care bij Telenet.

In april heeft kabelbedrijf Telenet telecomoperator Base overgenomen van het Nederlandse KPN. Telenet betaalde daarvoor 1,325 miljard euro. “We zijn verheugd jullie te informeren dat ons bod op Base Company is aanvaard”, meldde Telenet aan zijn klanten. “Met deze stap hopen we te kunnen blijven innoveren en op een flexibele manier nieuwe oplossingen in de markt te zetten.”

Met Base beschikt Telenet in de toekomst ook over een eigen netwerk. John Porter, CEO van Telenet, noemde de overname strategisch en complementair belangrijk. “Met de overname van Base zetten we een belangrijke stap om ons te verzekeren van mobiele toegang op lange termijn, zodat we goed geplaatst zijn om effectief mee te dingen naar de groeiopportuniteiten die zich aandienen in het domein van de mobiele communicatie.”