achten-5Het directiecomité van Voka – Kamer van Koophandel Mechelen heeft beslist om de samenwerking met algemeen directeur Frédéric Achten te beëindigen. Frédéric Achten was sinds midden 2013 directeur in opvolging van Eric Kessels. Hij stapt nu opnieuw de ondernemerswereld in.

Frédéric Achten kijkt tevreden terug op zijn mandaat en engagement voor Voka: “De afgelopen tien jaar waren voor mij, eerst als voorzitter van Jong Voka Mechelen en nadien als Kamerdirecteur, een ware uitdaging, belevenis, leerschool en vooral een bevestiging dat ondernemers professionele relaties in het voor hun juiste lerend netwerk willen delen, praktische ondersteuning waarderen, en meer welvaart creëren door te internationaliseren.” Frédéric Achten stapt nu opnieuw de ondernemerswereld in. “Ik kijk ernaar uit om de slagzin van Voka ‘durven, vernieuwen en veroveren’ nu ook zelf in de praktijk te brengen.”

Jan Scheirs, voorzitter van Voka – Kamer van Koophandel Mechelen, wenst Frédéric Achten in naam van het directiecomité en de raad van bestuur te bedanken voor zijn inzet en engagement voor Voka en wenst hem alle succes toe als ondernemer. De continuïteit van Voka – Kamer van Koophandel Mechelen wordt verzekerd door Roel Dockx, de huidige C.O.O. Hij zal als plaatsvervangend algemeen directeur de Mechelse Kamer doorheen deze transitieperiode loodsen.