Fotoreportage: Nieuwe leden ontdekken Voka-KvK Mechelen

Met een nieuwe ledendag liet Voka – Kamer van Koophandel Mechelen donderdagavond een vijftigtal nieuwe en potentiële leden kennismaken met de verschillende facetten van haar werking.

Frédéric Achten, algemeen directeur van Voka-Kamer van Koophandel Mechelen, verwelkomde de aanwezigen en lichtte meteen ook de werking van het nieuwe subsidieadviesloket toe. “Deze nieuwe dienstverlening helpt bedrijven om minstens op de hoogte te zijn van de subsidiekanalen waarop ze een beroep kunnen doen”, aldus Frédéric Achten. De gastsprekers van t-groep, JoTuerlinckx en Fatima Amezghal, maakten de aanwezige ondernemers wegwijs in de subsidies voor personeelslastenverlaging en de werking van de KMO-portefeuille.

Na een heleboel interessante tips en tricks waarmee zaakvoerders geld kunnen besparen, volgde een rondleiding in de Mechelse Kamer. De gasten konden kennismaken met de experten van internationaal ondernemen, belangenbehartiging en de projectmedewerkers.

Na de rondleiding volgde een netwerkmoment en een walking dinner. Was u er ook? Kijk dan snel hieronder of onze fotograaf Raymond Van Beygaerden u op de foto zette.