Ruim achthonderd ondernemers kwamen woensdagavond samen in het Mechelse Congres- en erfgoedcentrum Lamot voor het nieuwjaarsevent NewYear@Voka van het Lokaal Ondernemersnetwerk Mechelen.

Lokaal voorzitter Marina De Groof gaf de aanwezige ondernemers enkele tendensen mee waar ze in 2015 zeker rekening mee moeten houden. “We moeten samen waken over het verbeteren van de concurrentiepositie van onze bedrijven. Er is zeker een grote nood aan ondernemende mensen, mensen die een passie hebben voor hetgeen ze doen.”

De lokale afdeling Mechelen focust ook op het positieve ondernemerschap in de regio. “Vanuit Voka – Kamer van Koophandel Mechelen vragen wij aan de beleidsmakers om een klimaat te creëren waarin het goed is om te ondernemen. Ondernemerschap schept welvaart en jobs”, zegt Marina De Groof. “De ligging van onze regio, midden in de Vlaamse Ruit, is een grote troef om nieuwe bedrijfsactiviteiten aan te trekken. Er is nog plaats om te ondernemen, onder meer in de stationsomgeving en de toekomstige ontwikkeling van Veiling-Zuid.”

Nadien gingen de aanwezigen aan het netwerken tijdens een walking dinner, met live muziek van BePop. Rond 22 uur ging de afterparty van start. Was u er ook bij? Kijk dan snel hieronder of onze fotograaf Joris Herregods u ook op de foto zette.