Fotoreportage: NewYear@Voka bij LON Klein-Brabant

Bij Vermant NV in Bornem vond maandagavond NewYear@Voka plaats, het nieuwjaarsevent van het Lokaal Ondernemersnetwerk Klein-Brabant/Vaartland. Zo’n 200 ondernemers en genodigden uit Willebroek, Puurs, Bornem en Sint-Amands luisterden er naar de toespraken van lokaal voorzitter Eric Goddaert en arrondissementeel voorzitter van Voka-Kamer van Koophandel Mechelen John Alpaert. Daarna genoten ze van een Italiaans buffer.

Voor Voka – Kamer van Koophandel Mechelen moeten alle partners de handen in elkaar slaan om te blijven werken aan een bloeiend economisch leven, aangezien iedereen daar op termijn beter van wordt.

De lokale afdeling hoopt dat de inspanningen op hogere niveaus (taxshift, banenpact, duaal leren, allemaal duidelijke Voka-eisen) ook voor de lokale ondernemerswereld een vervolg krijgen. “Ook op lokaal vlak hebben we nood aan een taxshift, aan administratieve vereenvoudiging en aan een nog betere dienstverlening”, stelt Eric Goddaert, voorzitter van de lokale Voka-afdeling Klein-Brabant/Vaartland. “Als onze ondernemingen het goed doen, is dit ook goed voor onze samenleving. Een mooi voorbeeld hiervan is dat na Willebroek ook Sint-Amands onlangs de belasting op drijfkracht heeft afgevoerd.”

Het zal één van de topics zijn wanneer Voka – Kamer van Koophandel Mechelen de beleidsverantwoordelijken en lokale ondernemers samenbrengt. Op maandag 25 april wordt halt gehouden in Bornem en op 3 mei in Puurs. Goddaert nodigt ook iedereen uit op donderdag 12 mei. Dan zakken verschillende bedrijfsploegen naar de regio af voor de Voka Karting Cup bij het Puurse Inkart. Met een BBQ en afterworkparty zijn ook supporters meer dan welkom.

Onze fotograaf Joris Herregods zette de aanwezigen op de foto. Geniet van onze fotogalerij.