Retailketen Flying Tiger strijkt neer in Mechelen. De Deense keten opent op zaterdag 15 oktober op de Bruul zijn tiende Vlaamse winkel.

De winkel op de Bruul 82 is met een oppervlakte van 165 m² de place to be voor alle liefhebbers van vrolijke designspullen en gadgets. Het merk brengt Scandinavian chic, design, hobbyartikelen en gadgets met een vleugje humor. Flying Tiger wil de mensen weer aan het spelen krijgen en ze motiveren om opnieuw plezier te hebben in al lang vergeten bezigheden door onder meer opnieuw te knutselen.

Flying Tiger heeft ook hobby artikelen. In de Mechelse winkel is er een vast assortiment van 1.000 artikelen, waar er elke maand een 300-tal nieuwe aan toegevoegd worden. Zo blijft het aanbod gevarieerd en valt er steeds wat nieuws te ontdekken. Je kan er bijvoorbeeld zeep, kaarsen, honing en snoep kopen, kruiden voor in de keuken, en ook een leesbril als je je recepten wat moeilijker kan lezen. Ook leerrijk speelgoed voor de kinderen en handige meeneemspullen voor een volgende reis kan je er vinden. En wil je opnieuw de draad oppikken met schilderen, tekenen of knutselen, dan vind je al het nodige bij Flying Tiger.

Flying Tiger wil van het winkelen ook een aangename belevenis maken. Dat doen ze door een groot, zelf ontworpen, kleurrijk en gevarieerd assortiment van producten aan te bieden voor een scherpe prijs.

Het Deense merk Flying Tiger ontstond in 1995 in Kopenhagen. De retailketen is aan een stevige expansie bezig. Ze heeft ondertussen al ruim 700 winkels geopend in 30 landen. Het merk wil zijn klanten zin geven om creatief aan de slag te gaan, en zijn aanbod betaalbaar houden.