Fitmetlien zet Mechelse chef-koks in de kijker

Lien Robberechts

Lien Robberechts

Mechelse chef-koks met een liefde voor voeding en koken op de kaart zetten en op die manier Mechelaars een adresje geven om gezond uit eten te gaan. Dat is wat Lien Robberechts wil bewerkstelligen met Fitmetlien. Op basis van een huisgemaakte kaart en de goede impact op lijf en leden, kiest Lien zelf welke lokale zaken op haar blog verschijnen.

Onder andere Foom, Sister Bean, Broodbroeders, Noen, Via Via Mechelen en Table d’Ho passeerden al de revue op Fitmetlien. Verder bevat de blog recepten en tips die een gezonde levensstijl makkelijker moeten maken. “Mijn eigen zoektocht naar een gezonde levensstijl en de voorbereiding voor mijn eerste marathon volgend jaar, vormen de rode draad van Fitmetlien”, aldus Lien Robberechts.

Met haar blog promoot de Mechelse gezond koken en leven en toont ze aan dat de Dijlestad veel in petto heeft voor zij die liever wat anders hebben dan pizza’s en hamburgers. De interviews met de Mechelse chef-koks moeten de Mechelaars aansporen om erop uit te trekken, want gezond eten kan ook buitenshuis.