First Immo neemt sectorgenoot over

desaegerHet Antwerpse First Immo N.V. heeft sectorgenoot Immo De Saeger uit Boom overgenomen. Het kantoor op de Boomse Grote Markt blijft bestaan, maar opereert sinds kort onder de vlag van First Immo.

“Het is een spannende, nieuwe start”, zegt Yves De Saeger. “Ons kantoor was misschien in oppervlakte al ruim en vanaf nu is ons bereik qua kandidaat kopers ook veel groter. First Immo heeft immers goede informatiekanalen, zoals de buurtmailings, het magazine en de uitgebreide website. Vanaf nu worden veel meer mensen over ons aanbod geïnformeerd. Zo bereiken we ook potentiële investeerders tot ver buiten de Rupelstreek. In onze regio zijn de prijzen zeer interessant. In Boom, Niel en Terhagen is het niet alleen aangenaam en groen wonen, het is er vooral nog steeds betaalbaar. En voor een publiek dat net dat ietsje meer wil, zullen we in de toekomst een mooi aanbod hebben in Rumst, Reet en Waarloos.”

Het kantoor heeft ook interessante nieuwbouwprojecten. “Dan denk ik aan residentie Quercus in het centrum van Boom, aan de energiezuinige residentie de Heypleck, vlakbij recreatiedomein De Schorre en de assistentiewoningen Den Biezerd in Niel. Zo zitten er nog twee mooie projecten in de pijplijn: één daarvan is het Schorrezicht. Dat zal binnenkort worden voorgesteld.”

De overname zorgt ook voor veranderingen op andere vlakken. “De snelle administratieve afhandeling van dossiers, de ondersteuning van klanten… de impact van First Immo daarop is werkelijk enorm. We zijn blij deze service aan onze klanten te kunnen bieden”, zegt Yves De Saeger.

Maar de vertrouwde gezichten blijven wel in het kantoor op de Grote Markt. “Mijn vader Leo en ikzelf blijven actief in dit nieuwe First Immo-kantoor, en sinds begin dit jaar werkt mijn vrouw Tina ook mee in de zaak. Ook de ligging blijft: heel praktisch aan de Grote Markt met een parking vlakbij. Alleen de kleuren, die veranderen. Het vroegere paarsblauw met wit is vervangen door geel met blauw. Het is wat feller, maar ik vind het beter zo.”