Finalistes WOMED Award op Inspiratiecafé Mechelen

BremsDe drie finalistes van de WOMED Award nemen op donderdag 28 januari deel aan het Inspiratiecafé Mechelen in het Mechelse kerkhotel Martin’s Patershof. Eén van hen is Annick Brems, hoofdverantwoordelijke van Kinderopvang in je buurt met tien vestigingen in de Mechelse regio.

De Inspiratiecafés maken deel uit van het project Ondernemer in Zich(t), een initiatief van Markant vzw en UNIZO, gesteund door het Agentschap Innoveren en Ondernemen i.s.m. Syntra Vlaanderen en Zenitor.

Inspirerende vrouwelijke rolmodellen delen tijdens een panelgesprek hun verhaal met vrouwen met een ondernemersdroom. Daarna krijgen de deelneemsters de kans om hun vragen en twijfels te delen in een kleine groep. Dat is de succesformule van de Inspiratiecafés van Ondernemer in Zich(t). De Inspiratiecafés zijn niet enkel leuk en dynamisch, maar ook effectief: maar liefst de helft van de deelneemsters start 6 maanden later met een eigen zaak.

Op het Inspiratiecafé in Mechelen zijn de deelneemsters aan het panelgesprek Patricia Maureira van Palatito uit Blaasveld, Nancy Kowal van Mona’s Toast and Tea uit Mechelen, Karen Van den Berghe van Bativox uit Kessel-Lo en Annelies Delmoitie van Andless uit Deurne.

Na het panelgesprek volgt een meet & greet met de deelneemsters en daarna worden de drie finalistes van de WOMED Award voorgesteld. Naast Annick Brems zijn dat Micheline van de Voorde (Saisons, Schoten) en Nathalie Sintobin (Frucon, Ardooie).

De avond wordt afgesloten met een netwerkmoment.