Feestvierders kunnen rekenen op Mechelse hotels en taxidienst

Reünie 2..3.1_AfficheFeestvierders die iets te diep in het glas hebben gekeken of zich geen zorgen willen maken over de verplaatsing, kunnen vrijdag 23 september beroep doen op een taxibedrijf en drie Mechelse hotels. Op die dag vindt namelijk de tweede editie plaats van de reünie van Den Tempelier en The Kilt, twee Mechelse jeugdcafés uit de jaren ’80 en ’90.

De eerste editie ontstond vorig jaar toen initiatiefnemers en oud-stamgasten Erik Van Hummelen en Peter Willockx mekaar tegen het lijf liepen en al snel het idee opperden om een reünie te houden met al wie Den Tempelier en The Kilt mist in de Mechelse straten. Die reünie kon toen rekenen op zo’n 350 bezoekers.

Ondertussen staat er een tweede editie op de agenda. Met meer geïnteresseerden wordt het dit jaar grootser aangepakt. Onder het motto van Responsable Old Drivers hebben Van Hummelen en Willockx een contract gesloten met een taxidienst en drie Mechelse hotels. Op die manier kunnen feestvierders steeds de taxi nemen of aan voordeeltarief overnachten op wandelafstand van het gebeuren.

De reünie vindt plaats op 23 september vanaf 20u in Café Citadel in de Maurits Sabbestraat te Mechelen.