Feestelijke opening nieuw advocatenkantoor

mattijsAdvocatenkantoor Mattijs, Voet & Co trok een tijdje geleden in zijn nieuwe Mechelse kantoor en houdt nu een openingsfeest. Het kantoor is een nieuwe blikvanger naast de E19 in bedrijvenpark Mechelen Noord. Het bevindt zich op de Blarenberglaan naast het HP-gebouw.

Het kantoor van Mattijs, Voet & Co werd ontworpen door het Mechelse architectenbureau Tecro & Krea en is het meest energiezuinige gebouw van de hele industriezone. Hoewel de gevels grotendeels uit glas bestaan, heeft het gebouw dankzij het energievriendelijke VRV-systeem een E-peil van amper 50. Dit is significant lager dan het Belgische gemiddelde.

De feestelijke opening op 29 oktober gaat gepaard met een diner en een causerie van Luc Verelst, stichter van bouwbedrijf Verelst en bezieler van het Antikankerfonds en RCT (Reliable Cancer Therapies), en Hugo Verlinden, stichter en voorzitter van de raad van bestuur van Verzekeringskantoor Van Dessel, marktleider in België van de private makelaars.

Met vestigingen in Lier en Mechelen beschikt advocatenkantoor Mattijs, Voet & Co over een uitgebreid advocatenteam van 32 medewerkers. De advocaten in het nieuwe kantoor in Mechelen zijn voornamelijk gespecialiseerd in bouw- en vastgoedrecht.