weltevreedutchtubWoonwinkel feelathome uit de Boortmeerbeekse deelgemeente Hever breidt zijn assortiment uit met een winterse outdoorcollectie. De collectie, die voornamelijk zal bestaan uit vuurschalen, buitenhaarden en barbecues, houtopslagplaatsen en hottubs, is vanaf 11 november te zien in de tuin en op de 700 m² terrassen. Met deze nieuwe collectie speelt feelathome in op de trend om er steeds meer op uit te trekken in de natuur en ook thuis meer tijd in de tuin of op het terras door te brengen.

Zomerse barbecues eindigen geregeld met een kampvuur en dekentjes of dikke truien zodat je tot in de vroege uurtjes van het buitenleven kan genieten. Volgens Anke Appel en Geert Hannon, zaakvoerders van feelathome, kan dat ook in de winter. Het is een trend die is overgewaaid uit Scandinavië, waar Anke en Geert al jaren op vakantie gaan en hun hart verloren hebben. Daar hebben ze een andere manier van leven ontdekt waar het directe contact met de natuur centraal staat.

De winter outdoor collectie van feelathome draait helemaal rond het natuurelement vuur: vuurschalen, houtopslagplaatsen, hottubs en buitenhaarden die niet alleen zorgen voor de nodige warmte en gezelligheid maar waarop je zelfs kan grillen, bakken, wokken… De collectie bestaat uit verschillende merken waaronder Weltevree, Tole, AK47 Design, Extremis en Ecosmart. Van enkele van deze merken is feelathome zelfs de eerste verdeler in Vlaanderen of in België.

feelathome is geen gewone woonwinkel. Anke Appel en Geert Hannon stellen sinds 2003 hun huis, een gerenoveerde kasteelhoeve, open als winkel en wonen sindsdien letterlijk in hun winkel. Dat maakt dat je bij feelathome de huiselijkheid voelt en echt persoonlijk advies krijgt. feelathome werkt vooral projectmatig, waarbij een hele ruimte of zelfs een heel huis ingericht wordt door ervaren interieurarchitecten. feelathome is ook een winkel, je kan er dus ook terecht om decoratie of meubelstukken te kopen. Intussen bestaat feelathome al uit twee open huizen en tuinen.