Farida Ahidar VanRoey.beNa een salescarrière van 14 jaar bij Microsoft België heeft de Mechelse Farida Ahidar gekozen voor VanRoey.be. Als Regional Sales Manager zal ze de nieuwe vestiging van VanRoey.be in Mechelen uitbouwen en aansturen. General manager Pat Van Roey: “We kennen Farida al jaren als een ervaren, gedreven en enthousiaste Sales Executive en zijn heel blij dat ze deze kwaliteiten nu zal inzetten voor onze klanten.”

De derde vestiging van VanRoey.be opende vorig jaar in Mechelen. “Dat we net voor Mechelen kozen, mag niet verbazen”, zegt Pat Van Roey. “Het is een regio met een bijzonder sterk economisch weefsel en de perfecte uitvalsbasis om onze groei richting Brussel te ondersteunen. Dat Farida kiest voor Van Roey is de kers op de taart. Farida is bijzonder gedreven en ervaren, en als Mechelse kent ze haar regio. Ze is de juiste persoon om ons kantoor in Mechelen uit te bouwen en aan te sturen.”

De afgelopen 14 jaar werkte Farida Ahidar voor Microsoft. Ze bekleedde er verschillende functies, altijd in sales. Farida: “Als Partner Sales Executive bij Microsoft had ik het geluk met fantastische ICT-bedrijven te mogen samenwerken. Eén ervan was VanRoey.be. Elke keer opnieuw werd ik gecharmeerd door het enthousiasme, de ervaring en vooral de no nonsense mentaliteit van het team. De goesting waarmee ze aan de slag gaan, is aanstekelijk. Ik heb jarenlang gewerkt voor Microsoft, een topbedrijf met fantastische collega’s, maar het kriebelde om te gaan werken voor een lokale KMO met een mooie track record en een duidelijke groeistrategie. Ik maak een droom waar.”