Family concept store in Mechels Notarishuis

BoudSarahColorfool, de interieur- en designshop van Boud Verborgt, verhuist van de Mechelse Onze-Lieve-Vrouwestraat naar een groter pand. Het Notarishuis in de Huidevetterstraat 3 wordt de new place to be voor betaalbaar en trendy design, interieurdecoratie en fashion.

Boud zette 2 jaar geleden zijn eerste voorzichtige stappen in het ondernemerschap, destijds gesteund door Mest, de proeftuinen voor Mechelse starters, en ondertussen toch al anderhalf jaar op eigen benen. Wat klein begon, is uitgegroeid tot een heuse collectie meubelen, interieuraccessoires, een vleugje fashion én een agentuur voor B2B klanten. De nood aan uitbreiding en een groter pand drong zich snel op. Een lange zoektocht kreeg plots een nieuwe wending toen het historische Notarishuis in Mechelen te huur kwam.

Boud: “Al sinds mijn vijftiende ben ik verliefd op het Notarishuis. Toen het te huur kwam, heb ik geen seconde getwijfeld en heb ik mijn handtekening gezet. 210 m² ruimte biedt perspectieven, niet alleen als showroom maar ook om samenwerkingen met andere ondernemers aan te gaan. Want van slim samenwerken word je alleen maar sterker.”

Boud ging op zoek naar een gelijkgestemde ziel om een family concept store te creëren waar handelaars elkaar ondersteunen volgens een shop-in-shop concept. Zo kwam hij terecht bij Sarah Van Moll, een klant van Colorfool én Mechelse starter die eind augustus 2015 een webshop startte. Sarah zal met URBANminiSHOP in één van de verkoopszalen van het Notarishuis bijzondere kinderkleding en -accessoires aanbieden. Voor Sarah is het een kans om haar aanbod nu ook in levende lijve voor te stellen aan haar klanten en samen met Boud haar assortiment en klantenbestand uit te breiden.

De filosofie, aanpak en doelgroep van beide ondernemers past bijzonder goed bij elkaar en Boud en Sarah geloven dan ook in de slaagkansen van deze samenwerking.

De family concept store gaat open op 29 januari. Je vindt er bijzonder en betaalbaar design, accessoires en fashion voor klein en groot, met merken als Fest Amsterdam, Colourful Rebel, Nordic Tales, FIGR1, Edito Paris en PopUpLighting maar ook Repose_ams, Mio & Co, Hugo Loves Tiki, Kukukid, Gardner and the gang en Papu.

Boud en Sarah zullen ook geregeld hun deuren openen voor workshops, late night shopping en
andere events.

Geïnteresseerd in starters? U vindt een lijst met startende ondernemingen op onze overzichtspagina.