PascalePascale De Snijder (foto) heeft haar communicatiebureau Box32 uit Elewijt een grondige facelift gegeven. Niet alleen vormelijk, maar ook inhoudelijk.

“Na acht jaar heb ik resoluut gekozen voor een nieuwe huisstijl”, zegt Pascale. “Onze website (zwart/wit met een roze-koper accent) is nu echt een verpersoonlijking van onze less is more-stijl. Dat probeer ik ook altijd aan onze klanten duidelijk te maken: een subtiele vormgeving ben je veel minder snel beu dan veel kleurtjes en overbodige details. Onze website is nu meer mobielvriendelijk en oogt luchtig, maar heeft een stevige inhoud.”

box32Ook de dienstverlening van Box32 werd aangepast. “We vullen ons aanbod aan met advies en opleidingen. Omdat wij een bedrijf van op afstand bekijken en er minder persoonlijk bij betrokken zijn, hebben we een meer klare kijk en kunnen we op een rationelere manier beslissingen aanreiken. Hoe kunnen een logo en een website worden aangepast? Is er misschien een professionele fotoshoot nodig? Hoe kan een Linked In-profiel op een meer professionele manier worden ingevuld? Hetzelfde geldt voor een Facebookpagina. Veel bedrijven gebruiken die op een niet zo efficiënte manier. Box32 kan zorgen voor een perfecte brand identity.”