Vlnr Ingrid van der Zalm, marketing manager UPS Belux, Gert Cornelis, UPS chauffeur, Clairette Lepsch van Mondelez, Fabienne Van Kalck van Mondelez en David Van Der Cruyssen, chauffeur UPS.

Vlnr Ingrid van der Zalm, marketing manager UPS Belux, Gert Cornelis, chauffeur UPS, Clairette Lepsch van Mondelez, Fabienne Van Kalck van Mondelez en David Van Der Cruyssen, chauffeur UPS.

Fabienne Van Kalck en Clairette Lepsch, secretaresses van het Mechelse bedrijf Mondelez, werden door de chauffeurs van UPS uitgeroepen tot meest geliefde secretaresses van al hun klanten. Daarom kregen ze woensdag van Ingrid van der Zalm, Marketing Manager Belux van UPS, de UPS Secretaressedag Prijs. Met de prijs wilde UPS secretaresses bedanken voor de goede samenwerking en hen, één dag voor de officiële secretaressedag op 21 april, in de bloemen zetten.

“Met deze prijs willen we secretaresses bedanken waarmee onze chauffeurs dagelijks contact hebben als zij pakketten komen leveren en afhalen”, zegt Ingrid van der Zalm. “Wij weten als geen ander hoe waardevol secretaresses zijn en willen dat laten blijken met deze jaarlijkse prijs.”

Gert Cornelis, UPS chauffeur, verklaart waarom hij Fabienne en Clairette nomineerde: “Bij Mondelēz word ik telkens met de glimlach onthaald, zowel door Fabienne als door Clairette. Beide dames zijn heel hulpvaardig, vriendelijk en goed georganiseerd. Zo staan de pakjes die ik moet ophalen steeds netjes op tijd klaar. Bovendien bieden ze me ook telkens een deugddoende koffie en reep chocolade aan. Zeer welgekomen op het einde van een drukke werkdag!”

UPS vroeg zijn chauffeurs dit jaar opnieuw om hun favoriete secretaresse bij hun klanten te nomineren. Dit jaar werden er in totaal drie winnende secretaresses verkozen, werkzaam bij twee verschillende bedrijven in Vlaanderen (Mondelēz in Mechelen en Davidsfonds in Leuven). “Met deze Prijs willen we secretaresses bedanken voor hun goede dienstverlening en het prettige klantcontact”, zegt Ingrid van der Zalm. “Van onze chauffeurs verwachten wij ook niet anders. Professionele dienstverlening, betrouwbaarheid en aandacht besteden aan details zijn belangrijke kwaliteiten van iedereen die bij UPS werkt. De Secretaressedag Prijs onderstreept het belang van deze waarden.”