F5 Networks verhuist en breidt uit

F5F5 Networks BeLux loopt als een trein. De resultaten zijn uitstekend, er worden nieuwe werknemers aangeworven en het bedrijf betrok zopas een nieuw en groter kantoor in het industriepark Mechelen-Noord. F5 Networks is een applicatie- en beveiligingsspecialist. Na de uitstekende financiële resultaten kondigt F5 Networks de uitbreiding aan van het Belux-team.

Ronald Vanhijfte, Regional Manager BeLux, is zeer tevreden met de resultaten van zijn team. “De omzet van F5 in de BeLux is in FY 2014 verdubbeld ten opzichte van FY 2013. Ook de toekomst zien we hoopvol tegemoet: voor FY 2015 verwachten we namelijk een stijging van om en bij de 30%. We hebben dankzij het succes onze headcount in de BeLux kunnen verdubbelen ten opzichte van vorig jaar. Tegen eind 2016 willen we het aantal medewerkers nog met 20 tot 25% verhogen.”

Meer werknemers vraagt om grotere kantoren, en die vond F5 BeLux in de Schaliënhoevedreef in Mechelen-Noord. “De ligging van onze nieuwe kantoren is uitstekend”, zegt Ronald Vanhijfte. “Mechelen ligt in het midden van driehoek Antwerpen-Brussel- Leuven en vlak naast de E19. De nieuwe locatie overigens laat ook toe nog meer uit te breiden.”

F5 helpt bedrijven bij het schalen van cloud-, datacenter- en software defined networking toepassingen, waardoor applicaties succesvol aangeboden kunnen worden aan iedereen, op elk moment, op elke locatie. F5-toepassingen vergroten de mogelijkheden van IT dankzij een open, uit te breiden framework en een omvangrijk partner ecosysteem dat bestaat uit vooraanstaande technologieleveranciers en datacenter-specialisten. Deze benadering stelt klanten in staat de infrastructuur te kiezen die het beste past bij hun huidige en toekomstige noden. ’s Werelds grootste bedrijven, service providers, overheden en consumentenmerken vertrouwen op F5 om voorop te lopen qua trends in cloud, security en mobiliteit.