Extra Klussenier voor Mechelen

KlussenierThomas Vermeulen uit Mechelen sluit zich aan bij De Klussenier, een franchiseformule van Het KlusHuis België bvba voor polyvalente vaklui die gespecialiseerd zijn in kleine en grotere renovatiewerken.

“Er is in de regio Mechelen behoefte aan een extra vakman die van alle markten thuis is”, zegt Thomas Vermeulen. Veelzijdig is hij zeker. In het verleden was Thomas Vermeulen al actief als polyvalent arbeider in de renovatiesector, als plaatser van ramen, deuren en veranda’s, als aanlegger van tuinen en terrassen en als ploegbaas bij de inrichting en renovatie van winkels. “Ik volgde ook opleidingen voor het plaatsen van kasten, deuren en buitenschrijnwerk, metselen en betonwerk en was instructeur bij Syntra.” Hij wilde zich vestigen als zelfstandig vakman en kwam terecht bij De Klussenier. Zopas werd de beslissing genomen om aan te sluiten bij het netwerk.

Thomas richt zich niet alleen tot particulieren maar ook tot bedrijven. “Meestal werk ik alleen, maar voor grotere projecten kan ik een beroep doen op de hulp van Klusseniers Luc Lambrecht uit Mechelen en Peter Lenie uit Sint-Katelijne-Waver. “We blijven allemaal zelfstandig ondernemer, maar soms is het handig dat je een collega kunt inschakelen om een klus sneller af te werken. Af en toe is een paar extra handen ook praktisch, want in je eentje een plafond van gipsplaten monteren valt niet mee.”