win etradingHet bedrijf Wine Trading Factory uit Sint-Amands biedt zijn Eventroom voortaan ook aan in een last minute-concept.

“Heel wat mensen vonden de weg al naar de Eventroom, hetzij als organisator, hetzij als gast”, zegt Bart Vanderleen van Trading Factory. “Vanaf nu kunnen particulieren en bedrijven ook last minute de Eventroom boeken. Wie de Eventroom boekt op een vrij moment in de loop van de volgende drie weken, kan dat tegen Last Minute prijzen. Onze gasten kunnen er ook vanop aan dat we dezelfde service bieden dan wanneer ze in primetime hadden geboekt.”

Op de website vindt u steeds een overzicht van de vrije momenten.

Het laatste weekend van april worden bij Wine Trading Factory de openproefdagen georganiseerd. Er zijn dan meer dan honderd wijnen te proeven en worden meer dan 150 uitgewerkte “Winedeals” aangeboden, gaande van 11+1, 21+3, 5+1 en zelfs 2+1 gratis.
“Er komt ook een volledig overzicht van alle bubbels van La Jara met de mogelijkheid om exclusief in te tekenen voor de megaformaten Bubbels voor het einde van het jaar 2015”, zegt Bart Vanderleen. “Deze flessen worden speciaal voor de Wine Trading Factory afgevuld.”
De openproefdagen vinden plaats op zaterdag 25 en zondag 26 april van 11 tot 20 uur en maandag 27 april van 11 tot 18 uur.