eventmastersHet Willebroeks evenementenbureau Event Masters fuseert met sectorgenoot Borealis uit Brugge. De nieuwe full service evenementengroep biedt vanaf 1 april een totaalpakket van incentives, destination management, evenementen op maat en teambuilding. Het kantoor van Borealis heet voortaan Event Masters Brugge. “Beide partners delen een grote passie voor events en zijn complementair”, zeggen Bert Knuts van Event Masters en Dries Jacobus van Borealis.

Bert Knuts (Event Masters) verklaart waarom zijn bedrijf net met Borealis Brugge fuseert: “Borealis en Event Masters delen dezelfde passie voor events en bezitten beide een waardevolle ervaring in de sector waardoor we elkaar zullen versterken én aanvullen. Dankzij de fusie zal het totaalpakket van Event Masters ook in het westen van het land aangeboden worden en verstevigen we, dankzij de internationale ervaring en de terreinkennis van Borealis, de positie van Event Masters in Brugge.”

Dries Jacobus (Borealis Brugge) is eveneens enthousiast: “Ook onze bedrijfsculturen en persoonlijkheden passen goed bij elkaar. We houden beide van een persoonlijke, op maat gemaakte aanpak en zorgen voor authentieke en onvergetelijke evenementen.”

Event Masters mikt met 20 medewerkers en een poule van 50 ervaren freelancers op het verstevigen en verder ontwikkelen van haar top drie marktpositie in de eventwereld.

“We vergelijken de fusie graag met Belgische chocolade, hét Belgische exportproduct bij uitstek! Als je met de Event Mastersgroep in zee gaat, krijg je net als bij het eten van chocolade een gevoel van vertrouwen en geluk. Turning events into experiences blijft onze slogan.”