girafkraanDe opendeurdagen van Euro Top Concept uit Bornem, die nog lopen tot en met 1 juni, kunnen al niet meer stuk. De nagelnieuwe Girafkraan van het bedrijf was eerder deze week de blikvanger bij de ploegenvoorstelling en de proloog van de Baloise Belgium Tour die van start ging in Bornem. De kraan is een hit op sociale media vanwege zijn unieke verschijning: knalgeel met de karakteristieke bruine vlekken en een girafhoofd aan het uiteinde.

“Onze giraf heeft zijn eerste opdracht al beet”, zegt zaakvoerder/directeur van Euro Top Concept Stephane Van Laere. “In dierenpark Pairi Daiza zal hij glaswerk van 800 kg van Euroglas monteren op de nieuwe serre van de tijgers. Hij zal te bekijken zijn in Pairi Daiza vanaf 2 juni.”

Euro Top Concept heeft tevens een mijlpaal bereikt in zijn veertienjarige500ste kraan geschiedenis. “We overhandigden als exclusief invoerder van Klaas aluminium kranen en ladderliften, en uit handen van Ludger Klaas, CEO van het Duitse bedrijf Klaas, de sleutels van de 500ste kraan van Euro Top Concept in België aan dakwerken/toitures Vandermosten & Fils uit Brussel.”

Euro Top Concept is niet alleen gespecialiseerd in kranen, maar ook in ladder- en verhuisliften. Klanten kunnen er terecht voor verkoop en verhuur, en het bedrijf biedt ook tweedehands toestellen aan.