erkelensDe Bornemse Interieurstudio Erkelens & Zoon wordt ERKELENS Keukens & Interieur. “Aangezien mijn broer Jan en ik het familiebedrijf hebben overgenomen en Interieurstudio Erkelens & Zoon dus niet langer aan de orde is, werd het tijd voor iets nieuws”, zegt zaakvoerder Anneke Erkelens. “We besloten om een nieuwe frisse wind doorheen Interieurstudio te laten waaien en hebben bijgevolg onze bedrijfsnaam gewijzigd. Met de nieuwe naam ERKELENS Keukens & Interieur willen we het familiale karakter van ons bedrijf nog extra in de verf zetten.”

Naast de nieuwe naam komt er ook een nieuw logo en werd de website van het bedrijf aangepast. Jan Erkelens : “We hebben geleerd dat onze belangrijkste troeven niet alleen onze service, vakmanschap en kwaliteit zijn, maar evenzeer onze familiale en persoonlijke aanpak. En een ‘interieurstudio’, dat klinkt toch wat koud en nietszeggend… Erkelens, dat zijn Anneke en ik, ons vader Karel – die de zaak in 1977 oprichtte – en een hecht team van professionele mensen. En op die kleinschaligheid zijn wij best trots. Het laat ons toe elke opdracht persoonlijk ter harte te nemen en echt te luisteren naar de wensen van onze klanten.”

Anneke Erkelens: “Wij hebben het niet echt voor dure woorden of marketingcampagnes… Onze beste reclame is nog steeds de mond-aan-mond-reclame van tevreden klanten. En geef toe, dan bekt ERKELENS toch veel beter dan Interieurstudio Erkelens & zoon. Vandaar de nood aan een nieuwe naam en herkenbare huisstijl.”