Maatwerkbedrijf Entiris, dat vestigingen heeft in o.a. Mechelen, Heist-op-den-Berg en Bornem, heeft een nieuwe innovatieve productiehal geopend in Aarschot.

Entiris is gespecialiseerd in kostenefficiënte en repetitieve handenarbeid en biedt distributeurs en producenten een breed scala van oplossingen voor  productbehandeling. Dat kan gaan van manueel of semi-automatisch verpakkingswerk en blistering tot productie van staalboeken, stofvrij of in een cleanroom verpakken van medische en farmaceutische producten of 3D-maatontwerp van slimme verpakkingen.

De werkzaamheden van het maatwerkbedrijf gebeuren in de eigen productiehallen of bij de klant.

De werking wordt volledig afgestemd op de noden van de klant. Koen Mollen, commercieel directeur Entiris: “Met onze vooruitstrevende infrastructuur, technieken en kwaliteitsnormen spelen we proactief in op vragen van klanten. Zo semi-automatiseren we onze productielijnen in overleg met onze klanten, of investeren we in nieuwe machines. Maar ook met onze flexibiliteit willen we hun verwachtingen overstijgen. Waar nodig plaatsen we – aan hun of onze productielijn – onze mensen bij onze klantbedrijven. Mét begeleiders die de oerdegelijke kwaliteit waarvoor we gekend zijn, garanderen.”

Vanuit zijn innovatiedrang en klantgerichte mentaliteit bouwde Entiris de nieuwe productiehal in Aarschot. De verpakkingssite bestaat uit 6.000 m² gespecialiseerde productie- en opslagruimte (deels geconditioneerd op 14°C, deels niet geconditioneerd) en vier loskades. Er werken 150 mensen. Vooral de voedingssector is blij met de nieuwe site. De productiehal is immers volledig gecertificeerd  en ingericht voor het verpakken en de in- en uitgaande logistiek van voedingswaren als confiserie, koekjes en chocolade.

Entiris benadrukt dat haar 1700 medewerkers haar grootste troef zijn. Koen Mollen: “In 8 vestigingen in Vlaams-Brabant en Antwerpen zetten mensen met een erkende afstand tot de arbeidsmarkt hun talenten enthousiast in voor hun klanten. Stuk voor stuk zijn het harde werkers met gouden handen. Ze zijn gedreven om elke dag opnieuw enthousiast het beste van zichzelf te geven. Dat is een bonus die we onze klanten graag bovenop onze kwaliteitsoplossingen meegeven.”