MECHELEN – IT-specialist Elmos deed het goed in de rangschikking van de Antwerpse Trends Gazellen in de categorie grote ondernemingen. Elmos dat meer dan 200 IT-consultants tewerkstelt, eindigde in de Antwerpse rangschikking op de 58ste plaats.

De lijst van Trends Gazellen rangschikt de snelst groeiende en competitieve ondernemingen die het ondernemingsklimaat in hun streek positief beïnvloeden.

Het no-nonsensebeleid van Elmos leverde in 2017 een groei van 8,75% op ten opzichte van 2016. Het is het zevende opeenvolgende groeijaar van het bedrijf. Basis van de continue groei is de persoonlijke benadering die het bedrijf hanteert.

“We willen duidelijk begrijpen voor welke IT-uitdagingen onze klanten vandaag en in de toekomst staan en doen er alles aan om hun ambities mee te realiseren. Daarom investeren we heel sterk in mensen. Onze consultants hebben de competenties om de brug te slaan tussen business en IT en om duurzame klantrelaties uit te bouwen”, aldus Liesbeth Debruyn, CEO van Elmos.

Erkenning

De onderneming hecht daarbij veel belang aan retentiemanagement. “Onze mensen werken graag bij ons. We zorgen ervoor dat onze medewerkers zich persoonlijk kunnen ontwikkelen en een carrière uitbouwen waar iedereen beter van wordt. De nominatie voor de Trends Gazellen is daarom ook een erkenning voor deze volgehouden investering in menselijk kapitaal.”

Elmos werd opgericht in 1997. Het bedrijf plaatst ervaren IT-consultants bij zijn klanten om hen te ondersteunen op het vlak van management services, application development en Infrastructuur services.