Eggo kiest Mechelen voor 48ste winkel

eggoKitchen House èggo, de Belgische keukenspecialist, heeft de Brusselsesteenweg 441 in Mechelen uitgekozen voor zijn 48ste winkelpunt. Op de drukke en commercieel strategische verkeersader neemt èggo zijn plaats in tussen merken als Brantano, Heytens, Carpet Right en Auto 5.

De winkel die opent op 4 september heeft een oppervlakte van 315 m² en biedt plaats aan twaalf tentoongestelde keukens met vloeiend eigentijds design en aandacht voor ergonomie en functionaliteit. In de toonzaal zijn vier verkoopkantoren om klanten te woord te staan en met behulp van een computerprogramma de gepaste keuken uit te tekenen. Chahid Chaoui leidt in Mechelen een team van drie ervaren adviseurs-verkopers, een keukenplaatser en een administratieve manager. Het aanbod van èggo-keukens is gevarieerd en kwaliteitsvol en wordt vervolledigd met elektrische huishoudtoestellen van bekende merken.

Eggo is een Belgisch bedrijf. De keukens worden geproduceerd in Duitsland en worden in de fabriek gemonteerd, wat een meerwaarde biedt tov een zelfbouwpakket. Tegelijkertijd met de opening van het nieuwe filiaal in Mechelen zet èggo zijn expansie verder in het buitenland. Binnenkort komt er ook een Kitchen House èggo in het Groothertogdom Luxemburg.

Per jaar verkoopt èggo bijna 15.000 uitgeruste keukens. Samen met zijn 300 medewerkers, installateurs en bezorgers realiseerde èggo in 2013 een omzet van meer dan 95 miljoen euro.