Het gaat goed met EeStairs BE, ontwikkelaar van trappen en balustrades uit Mechelen. “Door de grote werkdruk en de groei van ons bedrijf, zijn we dringend op zoek naar een extra sitecoördinator”, zegt project assistant Hanne Philips.

“De nieuwe werkkracht zal ons team versterken op de verschillende werven waar wij actief zijn. Daar zal hij/zij verantwoordelijk zijn voor de goede uitvoering van het werk met oog voor kwaliteit, budget en tijd. Ook het opstellen van planning zal mee in het takenpakket zitten. De sitecoördinator moet tevens zorg dragen voor goede en tijdige leveringen en als dat nodig is ook meewerken tijdens de montage.”

Het invullen van vacatures in de bouw is de jongste tijd niet altijd makkelijk. Voor EeStairs is het van groot belang dat ze snel een geschikte kandidaat vinden, want met de huidige bezetting kost het heel veel energie om alles rond te krijgen.

“In onze zoektocht naar een geschikte kandidaat bieden we zelfs een extraatje aan. Wie ons in contact brengt met onze nieuwe collega, krijgt van ons een reischeque van 250 euro.”

EeStairs maakt unieke trappen en balustrades op maat en wil niets minder dan de beste design trappenspecialist ter wereld zijn. “Wij stellen steeds kwaliteit voorop, zowel in ontwerp als in uitvoering. Die doelstelling kunnen we alleen waarmaken met goed personeel.”