Eerste Réseau Château brengt 150 ondernemers samen

Joachim Wyns, Didier Beyens, Ellen Petri en Nick Vervoort.

Joachim Wyns, Didier Beyens, Ellen Petri en Nick Vervoort.

Op het feeërieke domein Kasteel Gestelhof in Berlaar vond donderdagavond de eerste editie van het netwerkevent Réseau Château plaats. De organisatie was in handen van evenementenbureau Envie Events uit Heist-op-den-Berg.

Evenementenbureau Envie Events bestaat nog maar sinds 1 juli. Nick Vervoort uit Heist-op-den-Berg richtte het bedrijf samen met Didier Beyens en Joachim Wyns op. Met Réseau Château wil het drietal verschillende kastelen, hoven en koetshuizen aandoen en er telkens een feeërieke en relaxerende omgeving creëren. “We willen met deze eigen georganiseerde evenementen aan bedrijven laten zien waartoe we in staat zijn”, zegt Nick Vervoort.

Zo’n 150 aanwezigen tekenden present voor de eerste formule vanaf half zeven met een walking dinner. Nadien sloten nog eens 70 geïnteresseerden aan voor de afterparty. Op het menu van de eerste Réseau Château stond gisteren een walking dinner, een autotentoonstelling, de nieuwe collectie van Helou Fashion met gastvrouw Ellen Petri, een jazzband, een afterparty en tal van nevenactiviteiten. Met deze succesvolle editie hebben de drie de smaak te pakken. “Het is de bedoeling om zowel een zomer- als een wintereditie te organiseren. We zijn nu dus naarstig op zoek naar de geschikte locatie voor onze wintereditie”, besluit Nick Vervoort.