Eerste jobbeurs voor logistiek en transport

solliciterenTopjobs@Logistics, de eerste logistieke jobbeurs, heeft plaats op 22 oktober in het Logistics Innovation & Training Center (LITC) op Nike’s European Logistics Campus in Laakdal. De beurs wordt georganiseerd door TL-Hub, de jobwebsite die focust op vacatures in logistiek, transport en supply chain, samen met vijf partners: LITC, VDAB, Randstad, Voka en Talentenstroom, het Antwerps job- en opleidingspunt voor haven en logistiek.

Op de beurs zullen 50 tot 60 bedrijven (zowel KMO’s als grotere bedrijven) aanwezig zijn uit logistiek en transport, of firma’s met een distributiecentrum of met nood aan supply chain. Nike ELC, Ab InBev, Tabaknatie, Rajapack Benelux, DHL Global Forwarding en BASF zijn een paar van de bedrijven die hun deelname reeds hebben bevestigd.

De jobbeurs mikt op logistieke bedienden uit de provincies Antwerpen, Limburg en Vlaams-Brabant: jonge gediplomeerden en bedienden die het wel zien zitten om in deze sector te werken en die ervaring hebben met of belangstelling hebben in logistiek management, bedrijfsmanagement, office management, internationaal ondernemen, economie, handelswetenschappen, talen, business administration, sales, IT, rechten,…

Kandidaten krijgen de mogelijkheid om recruiters face-to-face te ontmoeten. Er zijn tevens workshops gepland die zowel naar werkgevers als naar werknemers gericht zijn.