tombolaOm het winkelen in eigen gemeente te promoten, verenigden 57 handelaars uit Sint-Katelijne-Waver en het gemeentebestuur zich in de vzw Winkelpromotie. Onder de naam SKWinkelen willen ze winkelen in Sint-Katelijne-Waver aantrekkelijk maken. Een eerste actie van de jonge vzw was een grote eindejaarstombola, en die werd een doorslaand succes.

“De 57 deelnemende handelaars deelden samen een kleine 140.000 lotjes uit. We mogen dus spreken van een enorm succes”, zegt Anja Van de Kerkhof, voorzitter van de vzw Winkelpromotie. “Woensdagavond vonden de trekking en bekendmaking van de winnende nummers plaats. In totaal geven we 225 prijzen weg. De hoofdprijzen zijn twee elektrische damesfietsen, een gewone damesfiets en een citytrip naar Londen. De overige winnaars ontvangen een waardebon te besteden bij één van de deelnemende handelszaken.”

Tom Ongena, schepen voor Lokale Economie, reageert verheugd op de eerste actie van de nieuwe vzw. “Deze vzw, die door de gemeente actief wordt ondersteund, heeft met haar eindejaarstombola meteen een vliegende start genomen. Alvast dank aan alle deelnemende handelaars en een dikke proficiat aan de winnaars.”

Winnaars kunnen tot 31 maart hun prijs afhalen op het gemeentehuis. De lijst met winnaars is te vinden op www.skw.be, op de Facebook-pagina SKWinkel en bij de deelnemende handelszaken.