Een minuut gratis winkelen in vernieuwde LIDL Reet

lidlSupermarktketen Lidl heropent op woensdag 25 maart de deuren van haar winkel aan de ‘s Herenbaan in Reet. De vestiging breidde fors uit en er kwam een volwaardige bakkerijafdeling bij. Vier extra medewerkers zijn inmiddels aangenomen.

De smart discounter doet het goed in Reet. “We zijn erg tevreden over de centrale locatie, vlakbij de N177 en de Boomsesteenweg en vlot bereikbaar voor inwoners van Schelle, Boom en Hemiksem”, zegt LIDL-woordvoerder Pieterjan Rynwalt. “Maar we hadden nood aan meer ruimte om ons steeds breder assortiment mooi te kunnen plaatsen. Zeker omdat we sinds een aantal jaren fors inzetten op de verse productgroepen: groenten, fruit, brood, vlees en vis. Gelukkig konden we de twee huizen naast onze bestaande vestiging opkopen, waardoor we onze winkel met liefst 40 procent konden vergroten. Hij heeft nu een oppervlakte van 1.225 m².”

De winkel werd niet alleen vergroot; er kwam ook een volwaardige bakkerijafdeling bij. “Dat is ook een onderdeel van onze strategie als versdiscounter, maar het ontbrak nog in Reet.”

Een ruimere winkel en een grote bakkerijafdeling zorgen voor bijkomend werk en hopelijk meer klanten. “Vandaar dat we alvast vier extra collega’s hebben aangeworven. Maar we kunnen nog twee medewerkers gebruiken. Gemotiveerde kandidaten zijn steeds welkom om zich aan te melden via www.lidl.be“, aldus Rynwalt.

Tijdens de openingsdag van de vernieuwde winkel op woensdag 25 maart verloot LIDL onder de klanten die aanwezig zijn voor het openingsuur een minuut gratis winkelen. De heropening gaat ook gepaard met een aantal commerciële acties.