duvelDuvel Moortgat USA gaat samenwerken met Kuehne + Nagel voor alle zeevracht tussen Noord-Amerika en Europa en eveneens voor transporten op de Stille Oceaan. K + N Drinks Logistics in Jersey City zal fungeren als de logistieke controletoren voor Duvel Moortgat USA. Het bier vertrekt er naar distributiecentra van Duvel en eveneens onmiddellijk naar verdelers. Om alles vlot te laten verlopen, wordt gebruik gemaakt van het internet-gebaseerde track & trace-systeem KN Login.

“We hebben Kuehne + Nagel gekozen als partner vanwege het globale netwerk, de logistieke capaciteiten, de stevige reputatie en de competitieve prijszetting van het bedrijf”, aldus Kim White, supply chain manager van Duvel Moortgat USA. “Met zijn excellente service komt K + N tegemoet aan onze logistieke noden voor onze import- en exportoperaties.”

“We zijn heel tevreden dat Duvel USA beslist heeft om te werken met ons team”, zegt John Hextall, president van Kuehne + Nagel North America. “Onze KN Drinks Logistics oplossingen voor Duvel zullen focussen op een overall service en we kijken er naar uit om een relatie op lange termijn uit te bouwen. We hebben nu verscheidene Belgische en Duitse bieren in ons portfolio en we zijn vast van plan om onze geïntegreerde oplossingen voor de bierindustrie verder te ontwikkelen en er meer in te investeren.”

Duvel Moortgat USA is de Amerikaanse import-unit van Duvel Moortgat, onafhankelijk brouwer van gespecialiseerde bieren met hoofdzetel in Puurs.