LonderzeelMet het nieuwbouwproject Klein Holland in Londerzeel wil bouwbedrijf Durabrik bewijzen dat het mogelijk is landelijk te wonen in een dynamische, groene en veilige omgeving van waaruit de (centrum)steden toch vlot bereikbaar zijn. Zaterdag 7 februari wordt de nieuwe kijkwoning van het project in de Platanenlaan officieel geopend.
Klein Holland ligt op nauwelijks 2 km van het centrum van Londerzeel, vlakbij het station en dichtbij de belangrijkste verbindingswegen naar Antwerpen en Brussel. Op de site zelf zorgen met elkaar verbonden nieuwe straten en ruime voet- en fietspaden voor een veilige omgeving zonder doorgaand verkeer.
Op Klein Holland worden alle wooneenheden geconcentreerd rond een centraal plein, met behoud van de privacy van de omliggende woningen. Elk van die energiezuinige woningen (halfopen en gesloten bebouwingen) telt 3 slaapkamers en beschikt over een eigen tuin en garage. Afwerking op maat van de klant is mogelijk.
Durabrik Group is een vaste waarde in de bouwsector met bijna 50 jaar ervaring, een jaaromzet van 75 miljoen euro en een team van 200 medewerkers. Het familiebedrijf wordt geleid door de tweede generatie, Joost en Claudia Callens.