Durabrik opent kantoor in Kampenhout

kantoorDurabrikTotaalaannemer Durabrik, die zijn hoofdzetel in Drongen heeft, opende zopas een nieuw kantoor in Kampenhout. Het moderne gebouw aan de Haachtsesteenweg moet zorgen voor een nog betere bereikbaarheid en toegankelijkheid voor klanten uit de regio Vlaams-Brabant en Antwerpen. In het Kampenhoutse kantoor zullen een tiental Durabrik-medewerkers klaarstaan.

Jan Lievens, algemeen directeur Durabrik: “Wij benaderen de Belgische markt al bijna 50 jaar vanuit ons hoofdkantoor te Drongen. Met de investering in deze nieuwe regionale uitvalsbasis in Kampenhout wil Durabrik het belang dat we hechten aan de regio’s Vlaams-Brabant en Antwerpen onderstrepen. Vanuit dit nieuwe kantoor kunnen we onze klanten, lokale partners en onderaannemers in deze regio’s een nog vlottere en nog efficiëntere dienstverlening bezorgen. Ook voor onze projectleiders biedt dit bijkomend kantoor een betere uitvalsbasis om de lokale werven op te volgen.”

Durabrik is het bedrijf achter de totaalaannemers Durabrik (nieuwbouw) en Victor (renovatie) en het installatiebedrijf EcoPuur. Binnen Durabrik is ook een afdeling werkzaam die zich specifiek richt op overheden en publieke opdrachtgevers: Durabrik Publieke Samenwerking. Durabrik heeft bijna 50 jaar ervaring, een jaaromzet van 75 miljoen euro en een team van 200 medewerkers. Joost en Claudia Callens, de tweede generatie in dit familiebedrijf, verbouwden de hoofdzetel te Drongen tot een opvallende blikvanger langs de E40.

Durabrik onderscheidt zich in de bouwsector door zijn mensgerichte en innovatieve aanpak. De groep werd al bekroond met onder meer de trofee Kei van de Bouwkroniek (uitgereikt door vakblad Bouwkroniek), Gouden Bedrijf (Jobat) en Gezondste Bedrijf van België (DKV). Verscheidene jaren op rij behoorde Durabrik ook tot de Trends Gazellen.