Durabrik Group is HR-ambassadeur 2015

HRHet HR-team van Durabrik Group werd verkozen tot HR-ambassadeur 2015. Bie De Backer (HRM) en Joost Callens (CEO) ontvingen in de Ghelamco Arena de prijs uit handen van eregast Herman Van Rompuy, die de INTO Award (Inspiring & Touching) kreeg voor zijn verdiensten. Het netwerkevenement voor de HR-professional was aan zijn tiende editie toe.

Het HR-gala wil aan het vakgebied van Human Resources Management of personeelsbeleid extra visibiliteit geven. Het evenement verleent al acht jaar een ambassadeursopdracht aan een bedrijf of persoon die als best practice kan worden aanzien op het vlak van HR. Verdienste, waarde en uitstraling voor het vakgebied staan centraal bij de keuze van de ambassadeur.

Gedelegeerd bestuurder van het Verbond voor Belgische Ondernemingen (VBO) Pieter Timmermans is voorzitter van de jury. “Durabrik, dat volgend jaar zijn 50-jarig bestaan viert, maakte indruk met een sterke bedrijfscultuur, mee gestimuleerd en gedragen door zijn CEO Joost Callens. Hun ROSIE-waarden, de 6 leiderschaps-bouwstenen en het strategisch model van Richard Barrett bieden een gemeenschappelijke richting en kader.”

Durabrik Group, met Bie De Backer, wordt een jaar lang het HR-boegbeeld en volgt Audi Brussel (2014) met Erik Prieels op.

Organisator Rony Hoebeke keek bijzonder tevreden terug op deze Jubileumeditie. “Dit jaar was de druk groot om onze numerus clausus op te trekken tot 600 deelnemers, wat we ook gedaan hebben. Maar opnieuw hebben wij collega’s moeten ontgoochelen omdat het event volgeboekt was. Waar ik het meeste plezier aan heb beleefd, waren de 4 fantastische eindlaureaten, stuk voor stuk ambassadeurs voor het vakgebied. AZ Groeninge, Barco en Proximus waren prachtige challengers in de eindronde, met een HR-beleid om trots op te zijn.”

Bouwbedrijf Durabrik Group heeft zijn hoofdkantoor in Drongen en een tweede kantoor in Kampenhout. Het bedrijf heeft tevens een kijkappartement in Schelle en een kijkwoning in Londerzeel.