In San Marco Village in Schelle werden maandagavond de Horeca Awards uitgereikt. Deze prijzen worden ook wel de Oscars voor de kleine ondernemer genoemd. De Midzeelhoeve uit Sint-Katelijne-Waver viel twee keer in de prijzen en behaalde ook nog een tweede plaats.

De Midzeelhoeve is net als vorig jaar uitgeroepen tot Meest Kind- & Fietsvriendelijke Horecazaak van België. Daarnaast worden zaakvoerders Christine De Backer en Mario De Middelaer ook Horeca Ambassadeurs van 2016. De horecazaak eindigde bovendien tweede in de categorie Beste Koffie- en Theehuis/IJssalon van België.

In april 2017 bestaat De Midzeelhoeve 5 jaar, en al vier jaar draagt de zaak de titel van Meest Kind- en Fietsvriendelijke Horecazaak. Het concept van 120 verschillende pannenkoeken (zowel zoet als hartig), verschillende pasta’s, tosti’s, maar ook wafelburgers die uniek zijn in België, valt dus zeker in de smaak bij de bezoekers.

In de Midzeelhoeve wordt ook extra aandacht besteed aan de jongste bezoekers. “Sommige zaken zien kinderen niet graag komen, maar bij ons zijn ze meer dan welkom! We beschikken ook over twee speelhoeken: één voor de jongsten en één voor de iets oudere kinderen en als het mooi weer is, kunnen de kinderen zich uitleven op onze springkasteel.”

Zaakvoerders Christine De Backer en Mario De Middelaer zijn ook uitgeroepen tot Horeca Ambassadeurs. “Als Ambassadeurs van 2016 zullen wij het komende jaar het luisterende oor zijn voor alle horecazaken over België. Wij zullen hen ook vertegenwoordigen bij Horeca in Vlaanderen. Alle behaalde titels belonen het harde werk, zowel van onzelf als van ons hele team.”

De doelstelling van de Horeca Awards is het bestendigen en zelfs verbeteren van de algemene kwaliteit in de horecasector. Deze Awards zijn een onderdeel van de Hospitality Awards, en dat geldt ook voor de Retail Awards. Bij deze laatste eindigde  Carrefour Market Bij Den Bels uit Kapelle-op-den-Bos mooi derde in de categorie Klantvriendelijkste Kleinhandel Buurtwinkel Food.