Drukkerij Favorit Printing uit Hoboken sluit zich aan bij de groep Antilope De Bie Printing uit Duffel en Lier. Antilope De Bie Printing versterkt hierdoor haar positie als één van de leidende spelers in de Benelux in de vellendrukmarkt.

Voor Drukkerij Favorit Printing en haar ambitieuze bedrijfsleiding is dit een logische stap. Luc Van de Vijver van Favorit Printing: “We stonden met Favorit voor een grote investeringsronde die om de zeven jaar in onze sector noodzakelijk is. In de groep Antilope De Bie heb ik de perfecte partner met een duidelijke toekomstvisie gevonden. Samen staan we sterker dan ooit. Voor de klanten van Favorit betekent dit bovendien dat we vanaf nu een beroep kunnen doen op de sterke organisatorische structuur van Antilope De Bie en we nog meer variatie kunnen aanbieden. Snelheid, service en kwaliteit blijven gegarandeerd, daar sta ik persoonlijk borg voor.”

Kwaliteitsdrukkerij

Ook Antilope De Bie is tevreden over de aansluiting. Bart De Bie van Antilope De Bie: “Grafische bedrijven zoals Favorit Printing zijn een zeer mooie aanvulling voor onze groep Antilope De Bie. Onze ambitie is om de allerbeste kwaliteitsdrukkerij van de Benelux te zijn en dat maken we ook waar. We onderscheiden ons door onze vakmensen, die met liefde voor het grafische ambacht, advies en service verlenen aan onze klanten.”

Johan De Bie (Antilope De Bie): “De goede naam die Favorit heeft binnen de sector, de mooie gezonde klantenportefeuille en dezelfde bedrijfswaarden als Antilope De Bie waren doorslaggevend voor deze meer dan verregaande samenwerking.”

De groep Antilope De Bie focust zich op excellent maatwerk en vakmanschap in grafische communicatie. De groep wil verder groeien en zich blijven onderscheiden.

Groep Antilope De Bie is begin juli ontstaan door het samengaan van De Bie Printing uit Duffel en Antilope Printing uit Lier. Eerder dit jaar werd ook Drukkerij Van Goethem uit Mortsel overgenomen. Ondertussen is er een investeringsprogramma van ruim 8 miljoen euro gestart binnen de groep zodat alle afdelingen met de meest efficiënte en recente technologieën kunnen produceren.