beukeleirsDrukkerij De Bie uit Duffel heeft Walter Beukeleirs binnengehaald als sales director.

Beukeleirs was tot zeer recent operations manager bij Claes-Roels uit Lier, waar hij de twee productiesites in Lier en Sint-Pieters-Leeuw leidde, en had vroeger een eigen drukkerij. Beukeleirs was ook jarenlang actief bij Febelgra, de beroepsvereniging van de Belgische grafische sector. Hij heeft dus heel wat ervaring met het grafisch productieproces.

Drukkerij De Bie is een familiebedrijf dat wordt geleid door zaakvoerders Bart en Johan De Bie en directeur Dirk Verbueken. Het bedrijf werd in 1922 opgericht door de overgrootvader van de huidige zaakvoerders. Sedert 2002 is de drukkerij gevestigd in de Duffelse KMO-zone die centraal ligt tussen Mechelen en Lier. In 2009 was er een uitgebreide verbouwing na de overname van Albatros Printing uit Boechout. In 2010 nam De Bie er ook nog eens de activiteiten van Stockmans Kalenders bij.

Drukkerij De Bie hecht veel belang aan duurzaam ondernemen. Een installatie van 2.800 m² zonnepanelen op het dak produceert 300.000 Kw groene stroom, de klimaatregeling wordt aangedreven door een warmtepomp en er is geen afvallozing in de riolering. De standaard A-kwaliteit maco papiersoorten zijn ECS-chloorvrij gebleekt en De Bie kan drukwerk leveren op PEFC-  en FSC-label. Er worden inktsoorten gebruikt op basis van plantaardige oliën en er wordt zeer veel aandacht besteed aan recyclage.