Drive-In Utopolis lokt duizenden toeschouwers

oldtimersDe Coca-Cola Drive-In Movies van de Belgische bioscoopgroep Utopolis trekken ook tijdens deze negentiende editie veel volk. Sinds de start eind juni kwamen al meer dan 11.000 filmliefhebbers naar de openluchtvertoningen in Mechelen en Turnhout. Dat zijn 15% meer bezoekers dan tijdens dezelfde periode vorig jaar. De absolute publiekstrekker tot nu toe was Minions. De rest van de top vijf wordt aangevuld met Magic Mike, Jurassic World, Pixels en Ant Man.

“Met halfweg al meer dan 11.000 bezoekers op de teller is het duidelijk dat de Drive-In Movies een vaste plek veroverd hebben in menige zomeragenda”, aldus Tanja Piessens, woordvoerder van Utopolis België. “Het mooie weer heeft zeker ook al meegespeeld. De Drive-In Movies zijn ook meer dan gewoon een film, het is een belevenis. Je kan kijken vanuit je auto, of zelfs vanuit een jacuzzi. Met een heuse skybox met airco zorgen we in Mechelen voor de nodige verkoeling.”

Goed weer en een onvergetelijke ervaring dragen bij tot het succes van de Drive-In Movies, maar daarnaast is het ook een sterke filmzomer. “Met Minions en Magic Mike hadden we in de eerste helft van de Coca-Cola Drive-In Movies al enkele publiekstrekkers, maar ook in augustus staan er nog heel wat blockbusters op het programma. Augustus is traditioneel ook de sterkste maand”, zegt Piessens.

Deze maand staan o.a. nog op het programma: Ted 2 (o.a. 15/08), Mission: Impossible – Rogue Nation (o.a. 16/08) en Fantastic Four (o.a. 19/08).