Dox is in december de gastheer van Open Coffee Lier, dat maandelijks plaatsvindt op de tweede donderdag. Sedert kort is elke maand een ander bedrijf uit Lier gastheer van het netwerkevent. “Ik ga op zoek naar bedrijven die dit willen organiseren”, zegt Dave Cools, host van Open Coffee Lier. “Bedrijven die zich geroepen voelen, mogen mij altijd contacteren.”

De bedoeling van de Open Coffees (steeds van 8 tot 10 uur ’s morgens) is om in een ongedwongen sfeer kennis te maken en de aanwezigen de kans te geven hun bedrijven voor te stellen. “De Open Coffees staan bekend voor hun lage drempel en gemoedelijke sfeer”, aldus Dave Cools. “Je vindt er zowel doorwinterde netwerkers als nieuwkomers, ervaren zaakvoerders en managers.”

Op 8 december komen de Lierse ondernemers dus samen bij Dox aan de Antwerpsesteenweg 501. Dox is gespecialiseerd in projectinrichting maar biedt ook een uitgebreid gamma kantoor- en cadeau-artikelen aan, zowel in een fysieke winkel als in een webshop. “Bedoeling is de omgeving van de klant aangenamer te maken, zowel op het werk als thuis.”

De Open Coffee is gratis, maar inschrijven is verplicht.