SINT-KATELIJNE-WAVER – Pizzaketen Domino’s opent de deuren van een nieuwe winkel, die werk biedt aan 25 mensen. Liefhebbers die tijdens de feestdagen of nadien pizza wensen te eten, kunnen voortaan terecht aan de Liersesteenweg 177.

Yassine Isslam zal de nieuwe Domino’s-zaak in Sint-Katelijne-Waver uitbaten. Hij heeft het concept van Domino’s al helemaal naar zijn hand weten te zetten. Zo telt hij in Leuven al twee goedlopende winkels en nu heeft hij de ambitie om ook de inwoners van Sint-Katelijne-waver kennis te laten maken met de vers bereidde pizza’s.

“Ik ben in 2008 begonnen bij Domino’s in de winkel”, zegt Yassine Isslam. “Al snel wilde ik meer verantwoordelijkheid. Ik ben dan ook blij dat ik binnen Domino’s voortdurend de mogelijkheid krijg om het ondernemerschap verder uit te breiden.” Yassine Isslam zal een beroep kunnen doen op een 25-tal extra krachten, gaande van pizzamakers tot pizzakoeriers.

Het filiaal in Sint-Katelijne-Waver is het 55ste van de pizzaketen in België.

Vlotte start

Burgemeester van Sint-Katelijne-Waver Kristof Sels opende de winkel officieel. Het filiaal is dagelijks geopend van 11 tot 14 uur en van 16.30 tot 22 uur. In het weekend is de zaak zelfs doorlopend open. “Om onze opening te vieren, kan iedereen op 30 december tussen 14 en 15 uur een gratis pizza afhalen.”

Domino’s Pizza heeft wereldwijd ruim 12.000 vestigingen in meer dan 70 landen. De franchiseformule is sinds 1989 in Nederland gevestigd en heeft hier inmiddels meer dan 230 vestigingen. Alle ingrediënten zijn er vrij van kunstmatige geur- en kleurstoffen. De groenten worden in Sint-Katelijne-Waver dagvers geleverd door een vaste groenteboer.